Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Indiai horoszkóp

2008.01.18

Krokodil (január 15.- február 13. )

A krokodil szülöttei elé az életben nem egy akadály gördül, módszerességével azonban könnyen eléri céljait, s munkahelyén sem kell tartania, hogy elmarad a várva várt előléptetés. Érzelmeiben nyugodt, de éjszaka a legvadabb álmait is valóra váltja. Karmája szerint ebben az életében a munkahely, a karrier kerül előtérbe, csupán egyetlen szerelemre, a nagy Ő-re számíthat.


Korsó (február 14.- március 14. )

Akárcsak a nyugati asztrológia szűz szülötte, a korsó ember is szemérmes. Konzervatív, ugyanakkor ellentétes ember; egyszerre vágyik arra, hogy valaki az oltalmába vegye, s szabadsága is legyen. Kedves megjelenésű ember, gyakran mosolyog. Ebben az életében nem egyszer úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé.


Hal (március 15.- április 14.)

A halak büszke, és rendkívül kreatív emberek, ugyanakkor ritkán valósítják meg elképzeléseiket. Ebben az életében már nem képes a hazugságra, s nagyon jók a megérzései, olykor akár titokzatosnak is tűnhet.


Kecskebak (április 15.- május 15. )

Ambiciózus, intelligens ember, aki sokat ad mások véleményére, így nem egyszer kerül vezető pozícióba, vagy a társaság középpontjába. Kezdetben kicsapongó, később lehiggad. Ebben az életében tanulnia kell hibáiból, az emberek nem fogják feltétel nélkül csodálni, ez azonban fejlődését szolgálja.


Bika (május 16.- június 16. )

A bika szülötte a művészetek nagy rajongója, romantikus és érzéki. Hűséges, nem rohan bele futó kapcsolatokba. Nem túl barátkozó típus, nehezen nyílik meg, de ha egyszer valakit megszeret, azt örökre a szívébe zárja. Szorgalmas és sok időt tölt munkával. Ebben az életben már nem az erőfitogtatás játszik központi szerepet. A legfontosabb alapot a biztos családi háttér jelenti.


Emberpár (június 17.- július 16. )

Akárcsak az ikrek szülöttei, az emberpár jegyében napvilágot látottak is mintegy kettős személyiséggel rendelkeznek. Imád másoknak tetszeni, rendkívüli humorérzékével bárkit levesz a lábáról. Hangulata ingadozó, egyik pillanatról a másikra képes önmaga ellentétévé változni. Ebben az életben már nem kerülheti el a konfliktusokat, s egyszer felnőtté kell válnia.


Rák (július 17.- augusztus 17.)

A rák rendkívül érzékeny és érzelmes lény. Ragaszkodik társához, partneréhez, munkájához, családjához és mindenhez, amit egyszer megszeretett. Állandóan attól fél, hogy ezek bármelyikét elvesztheti. Ebben az életben a szeretet játssza a központi szerepet. Igyekszik minél több szeretetet adni és kapni. Anyagiakban olykor szerencséje lehet.


Oroszlán (augusztus 18.- szeptember 17. )

Az oroszlán ember a luxus és a gyönyör rabja. Sokat ad a külsőségekre, legyen szó saját megjelenéséről, vagy értéktárgyairól. Nem szereti az értéktelen csecsebecséket. Becsületes ember. Ebben az életében a szerelmi- és testi kapcsolatok jutnak főszerephez.


Hajadon (szeptember 18.- október 17.)

A hajadon rendkívül precíz, napja előre kitalált rend szerint zajlik. Olykor távolságtartónak tűnhet. Életében fontos szerepet játszik a becsületesség, és a másoktól való függés. Ritkán elég törekvő ahhoz, hogy önmaga ura legyen, legtöbbször mások árnyékában él és dolgozik. Ebben az életben nem kerül vezető pozícióba, s talán a szerelemben is partnerétől függ majd.


Mérleg (október 18.- november 16. )

A mérleg társasági ember, rajong a másokkal kialakított kapcsolatokért. Rendkívül ragaszkodó és emberszerető. Ebben az életében a munkája és partnere iránti szeretete köti le. Odaadó, ezt azonban nem egy ember ki is használja.


Skorpió (november 17.- december 16. )

Rendkívül energikus, életének minden területén szenvedélyes. Partnere általában odaadó, mert a skorpió ember szeret másokon uralkodni. Saját belső világát szinte soha nem mutatja meg másoknak. Szerelmi élete olykor zavaros. Alapvetően bizalmatlan.

Íj (december 17.- január 14.)

Állandóan megújuló, rendkívül energikus teremtés. Mindenért tud lelkesedni és szinte mindig optimista. Ebben az életében megtanulja, hogy olykor a környezetének is engedelmeskednie kell.