Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tantrikus masszázs fogásai

2008.04.18

A tantrikus masszázs fogásai

 

Az előkészület

Nem árt egy kicsit böjtölni a masszázs előtt, hiszen a védikus tudás szerint böjt után tisztábban látjuk az életet és a szexuális energia is jobban irányítható. Ha felkészültünk a masszázsra lelkiekben, akkor kellemesen meleg szobát válasszunk helyszínül. Vegyünk elõtte egy kellemes lazító fürdőt! Tegyünk fel kellemes halk, lazító zenét! Gyújtsunk gyertyákat, aki szereti, füstölőket is "beizzíthat"! És persze ne feledjük elővenni a finom masszázsolajat!

 

Az első lépések

A lelki ráhangolódással kezdődik a masszázs: a testtartás meditációval és a köldöklégzés meditációval. Helyezkedjünk el hason vagy háton, és egyenletesen lélegezzünk! Amikor teljesen egyenletesen mozog a köldökünk, akkor elkezdheti partnerünk a masszírozást, amelynek (ugyebár) nem az orgazmus elérése, hanem a szexuális energia életre hívása a célja. Ha túlságosan belemelegednénk, akkor pihenjünk egy keveset, majd ezután folytassuk a masszázst!

 

A masszázs

Először a halánték masszírozását kezdjük el, ezt kövesse a mellkas, a has, az alhas, és a csípő gyengéd simítása. Ha jól csináljuk, akkor megnyílnak testünk energiacsatornái.

Ezután a hát, a gerinc, a keresztcsont, a fenék, a comb, a lábszár, a boka következik. Majd elõre kell fordulni és a mellkas, a gyomorszáj, az alhas, és a nemi szervek gyengéd érintésével folytatódik a masszázs. Ha ügyesek voltunk, akkor szexuális energiánk már hevesen áramlik, amit a gerincünkben is érezhetünk.

Végül lazításként, az eredeti tudatállapot visszaállításához arcmasszírozással fejezzük be a szexmasszázst, amely akkor is kellemes, ha túlságosan elragadtattuk magunkat, és mégiscsak becsúszott 1-2 orgazmus!

A masszírozás történhet egy ujjal, mintha esőcseppek kopogtatnának partnerünk testén, folytathatjuk húzó érintéssel, amely olyan, mintha egy selyemkendőt húznánk kedvesünk bőrén!